De nieuwe dokters stellen zich voor

De nieuwe dokters stellen zich voor

Wij zijn twee ervaren huisartsen. We willen een vertrouwd aanspreekpunt zijn voor al onze patiënten in Amsterdam Noord, en we doen ons best voor kwalitatief goede zorg volgens de regels van de beroepsgroep. Het stimuleren van gezond leven en het voorkomen van (chronische) ziekten hoort daar zeker bij. Ook vinden we het leuk om betrokken te zijn in de buurt en werken we samen met andere eerstelijns aanbieders zoals de apotheek, psychologen, diëtisten en fysiotherapeuten.

Wij zijn beiden bevoegd en bekwaam in het zetten van spiraaltjes en anticonceptiestaafjes, het uitvoeren van kleine chirurgische verrichtingen en gewrichtsinjecties.

Alexa ter Horst

Voordat ik praktijkhouder werd heb ik veel in het buitenland gewerkt, eerst als tropenarts en later ook als huisarts. Ik heb toen veel geleerd van verschillende culturen en gezondheidssystemen. Ik vind het leuk om mensen met hele verschillende achtergronden in de praktijk te hebben. Ook in het vak geniet ik van de afwisseling: van spoedzorg tot diabetes, iedere dag is anders. Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook actief op de huisartsenpost en in de werkgroep Huisartsgeneeskunde en internationale gezondheidszorg.

Ik woon in Amsterdam-Noord, met mijn man en kinderen.

Alexa ter Horst

Bignr. 29064422501Sylvia Mennink

Als huisarts met een eigen praktijk kun je de eigen patiënten goed leren kennen. Daar kijk ik naar uit. We zien veel verschillende mensen, en krijgen hele diverse vragen: soms ernstig, soms lastig. We denken graag mee en moeten van alles wat weten. Dat maakt het leuk en interessant.

Voorheen werkte ik als tropenarts en (waarnemend) huisarts, ook heb ik ervaring in de psychiatrie en gynaecologie. Buiten de praktijk werk ik op de huisartsenopleiding, waar ik o.a. onderwijs op het gebied van diversiteit in de huisartsenpraktijk ontwikkel. Ook ik ben actief in de werkgroep Huisartsgeneeskunde en internationale gezondheidszorg.

Mijn vriend en ik wonen (binnenkort) samen buiten de stad en delen in het co-ouderschap voor zijn kinderen.

Sylvia Mennink huisarts

Bignr. 49062777201Translate »
Call Now Button