Medewerkers

achtergrond

Werkdagen Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

A.T.F. Mulder

Huisarts
Alexa ter Horst 600600

Voordat ik praktijkhouder werd heb ik veel in het buitenland gewerkt, eerst als tropenarts en later ook als huisarts. Ik heb toen veel geleerd van verschillende culturen en gezondheidssystemen. Ik vind het leuk om mensen met hele verschillende achtergronden in de praktijk te hebben. Ook in het vak geniet ik van de afwisseling: van spoedzorg tot diabetes, iedere dag is anders. Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook actief op de huisartsenpost en in de werkgroep Huisartsgeneeskunde en internationale gezondheidszorg.
Ik woon in Amsterdam-Noord, met mijn man en kinderen.

A. ter Horst

Huisarts
achtergrond

Werkdagen Maandag en dinsdag

M. de Kool

Huisarts
Sylvia Mennink 600600

Als huisarts met een eigen praktijk kun je de eigen patiënten goed leren kennen. Daar kijk ik naar uit. We zien veel verschillende mensen, en krijgen hele diverse vragen: soms ernstig, soms lastig. We denken graag mee en moeten van alles wat weten. Dat maakt het leuk en interessant. Voorheen werkte ik als tropenarts en (waarnemend) huisarts, ook heb ik ervaring in de psychiatrie en gynaecologie. Buiten de praktijk werk ik op de huisartsenopleiding, waar ik o.a. onderwijs op het gebied van diversiteit in de huisartsenpraktijk ontwikkel. Ook ik ben actief in de werkgroep Huisartsgeneeskunde en internationale gezondheidszorg. Mijn vriend en ik wonen (binnenkort) samen buiten de stad en delen in het co-ouderschap voor zijn kinderen.

S. Mennink

Huisarts
achtergrond

Werkt maandag t/m vrijdag

Joyce

Doktersassistente
achtergrond

Mevr Moen doet de controles voor diabetes en COPD/emfyseem.

N. Moen

Praktijkverpleegkundige
achtergrond

Werkt maandag t/m vrijdag

Imane

Doktersassistente
achtergrond

Co-assistenten zijn medisch studenten van de UvA of VU, die aan het eind van hun opleiding 5 of 6 weken in een huisartsenpraktijk meewerken.

co-assistenten

Huisarts
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.

Call Now Button
Translate »