Medewerkers

Alexa ter Horst 600600

Voordat ik praktijkhouder werd heb ik veel in het buitenland gewerkt, eerst als tropenarts en later ook als huisarts. Ik heb toen veel geleerd van verschillende culturen en gezondheidssystemen. Ik vind het leuk om mensen met hele verschillende achtergronden in de praktijk te hebben. Ook in het vak geniet ik van de afwisseling: van spoedzorg tot diabetes, iedere dag is anders. Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook actief op de huisartsenpost en in de werkgroep Huisartsgeneeskunde en internationale gezondheidszorg.
Ik woon in Amsterdam-Noord, met mijn man en kinderen.

A. ter Horst

Huisarts (ma - di - do)
Sylvia Mennink 600600

Als huisarts met een eigen praktijk kun je de eigen patiënten goed leren kennen. Daar kijk ik naar uit. We zien veel verschillende mensen, en krijgen hele diverse vragen: soms ernstig, soms lastig. We denken graag mee en moeten van alles wat weten. Dat maakt het leuk en interessant. Voorheen werkte ik als tropenarts en (waarnemend) huisarts, ook heb ik ervaring in de psychiatrie en gynaecologie. Buiten de praktijk werk ik op de huisartsenopleiding, waar ik o.a. onderwijs op het gebied van diversiteit in de huisartsenpraktijk ontwikkel. Ook ik ben actief in de werkgroep Huisartsgeneeskunde en internationale gezondheidszorg. Mijn vriend en ik wonen samen buiten de stad en delen in het co-ouderschap voor zijn kinderen.

S. Mennink

Huisarts (ma - wo- vr)
achtergrond

Joyce werkt op maandag t/m woensdag als assistent.
Op donderdag doet zij diabetes spreekuur als POH-S.

Joyce

Doktersassistente
achtergrond

Imane werkt op donderdag en vrijdag. Daarnaast is zijn in opleiding tot Maatschappelijk werk Jeugd.

Imane

Doktersassistente
Shana

Shana Khan is psycholoog en werkt op woensdag in onze praktijk. Verder kan zij op verzoek op andere tijden afspraken maken voor o.a. video/wandelconsulten.

POH GGZ Shana Khan

POH GGZ
achtergrond

Moustafa werkt op donderdag in onze praktijk als POH-S. Hij doet de bloeddruk controles in het CVRM spreekuur. U kunt een afspraak met hem maken via onze assistenten. Daarnaast is hij doktersassistent en doet hij de opleiding HBO-Verpleegkunde.

Moustafa el Berkani

POH-S
achtergrond

Co-assistenten zijn medisch studenten van de UvA of VU, die aan het eind van hun opleiding 5 of 6 weken in een huisartsenpraktijk meewerken.

co-assistenten

Huisarts
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.

Translate »
Call Now Button